Snedkeri På vores værksted udfører vi mange snedkeropgaver. Det kan være special borde til et køkken, interiør til et badeværelse og mange andre ting.

Snedkerarbejde

Sønderbyens tømrer- og snedkerforretning udfører mange forskellige indendørs snedker arbejder. Vi benytter os af alle de tilgænglige materialer der findes, og forpligter os til at udføre et godt stykke snedker håndværk for dig.

Vi overholder tidsfristerne, og rydder op efter os. Det drejer sig om, at kunden bliver tilfredse og serviceres efter bedste evne.

I dag findes der så mange forarbejdede lister, paneler, og special profiler, så det er både blevet nemmere og billigere, at udføre specielle opgaver.

Vi har stor erfaring i at fremstille karme, døre og vinduer i specialmål og specialdesign til de projekter vi arbejder med. På vores værksted fremstiller vi ligeledes forskelligt inventar, f.eks. trapper, håndlister og indbyggede skabe.

Referencer:

Sønderbyens Tømrer- og Snedkerforretning Damgårdsvej 1, Vorgod 6920 Videbæk Tlf: 97175595 / 40275595 mail: sts@sonderbyen.dk